DIENSTEN

HWS Landscaping staat in voor de volledige uitvoering van elk project. Van ontwerpfase tot de nazorg van uw project. Een tuin leeft en hoeft niet alle gevallen volledig heraangelegd te worden. Daarom kan u rekenen op het professionele advies of de uitvoering van vrijwel alle expertises die uw tuin tot een uniek groen landschap maken.

Ontwerp
TuinarchitectuurPiet Gysel is topontwerper en landschapsarchitect van HWS Landscaping. Hij begeleidt u doorheen het volledige traject om van een conceptontwerp tot een definitief tuinontwerp te komen.

 

Beplanting

Advies en ontwerpHWS Landscaping adviseert graag bij de aankoop en plaatsing van beplanting. Op basis van een beplantingsplan zal met u worden beslist over de te gebruiken beplanting. 

 

Projectcoördinatie
Professionele opvolgingHWS Landscaping kan een volledig project voor u coördineren en begeleiden. Onze professionele architecten nemen u alle zorgen uit handen.

 

Verharding en bestrating
Aanleg en creatie​HWS Landscaping levert elk materiaal voor uw terrassen of sierbestrating. Ieder ontwerp kent zijn eigen vereisten. Onze vakmensen helpen graag bij deze keuze en de creatie.

 

Aanleg en onderhoud
​Uw tuin in topconditieHWS Landscaping kan rekenen op een team van specialisten die elk project tot in de perfectie aanleggen. Uiteraard kent HWS Landscaping een compleet onderhoudsprogramma. 

 

Zwem- en siervijvers
Aanleg en onderhoud​Zwem- en siervijvers behoeven een zeer speciale aanpak. HWS Landscaping heeft de nodige kennis om u hierbij begeleiden. Aanleg en onderhoud zal onder supervisie van onze mensen plaatsvinden.

 

© 2013 by HWS Landscaping. Hof Van Delftlaan 26 - 2180 Ekeren - T +32 477 488 937